Terug naar blog
Blog

Neato's Terug-naar-School schoonmaak tips

Nu de leerlingen weer in de klas zitten, is het tijd om de bakens te verzetten en de draad weer op te pakken voor het nieuwe schooljaar. Een schone omgeving is essentieel voor een productieve leeromgeving, die bewezen heeft de concentratie te verbeteren en tegelijkertijd afleiding te verminderen. Hier zijn enkele tips om uw kinderen te helpen georganiseerd te blijven en hun leerrendement te maximaliseren.

  • Wijs opbergruimtes toe: Spullen opbergen kan moeilijk zijn als je niet weet waar ze thuishoren. Overweeg specifieke opbergvakken toe te wijzen en te labelen, zodat uw kinderen weten waar ze hun schoolspullen na elk gebruik moeten opbergen.
  • Biedeen stimulans: Stel een beloningssysteem in om je kinderen te belonen nadat ze hun werkruimte met succes hebben opgeruimd. Beloningen maken het opruimen leuker en moedigen je kinderen aan om van het opruimen een gewoonte te maken.
  • Begin een schoonmaakroutine: Gumschaafsel is onvermijdelijk en belandt vaak onder andere op de vloer. Met Neato kan stofzuigen probleemloos zijn met de optie om routines in te plannen. Selecteer gewoon uw gewenste schoonmaakdagen, -tijden en -modus via onze handige app. Terwijl Neato schoonmaakt, profiteert u van de extra tijd om met de kinderen een ijsje te gaan eten!
  • Wees een positief rolmodel: Kinderen kijken vaak op naar hun ouders en modelleren hun gedrag. Zorg ervoor dat je kinderen het goede voorbeeld geven van hoe de ideale werkruimte eruit moet zien.

Of uw kinderen nu fysiek terug op school zijn of op afstand leren, het is belangrijk dat u ze al vroeg positieve studiegewoonten bijbrengt. De omgeving van uw kinderen kan van invloed zijn op hun productiviteit, dus laat een rommelig bureau of een rommelige vloer uw kinderen er niet van weerhouden effectief te leren. Als je een extra helpende hand nodig hebt, is Neato er altijd om de rommel op te ruimen!

Terug naar blog