Terug naar blog
Blog

5 Dingen in je huis die je niet mag vergeten tijdens je lenteschoonmaak dit jaar.

Er zijn letterlijk honderden dingen in uw huis die schoongemaakt moeten worden. Maar laten we eerlijk zijn, hoe vaak maken we ECHT alles in ons huis schoon? Er zijn dingen die we vaak over het hoofd zien als we de badkamer schoonmaken of het aanrecht schoonmaken - maar we vergeten vaak dat die soms ook uw aandacht nodig hebben. Bacteriën en bacteriën zijn er echt, en wij zijn er om u te helpen ze te bestrijden.

Hier zijn vijf dingen die normaal gesproken niet op uw schoonmaaklijstje staan, maar dat wel zouden moeten zijn:

  1. Kussens - Veel dingen (kwijl, dode huid, haar, enz.) komen na verloop van tijd vast te zitten in je kussen. Vies, we weten het. Laat het een keer per maand luchten en pluizen. En als het in de wasmachine kan, gooi het dan een paar keer per jaar in de was!
  2. Lichtschakelaars - Iets wat we elke dag aanraken, maar wat we vaak vergeten schoon te maken. Maak een handdoek lichtjes vochtig met een schoonmaakmiddel en veeg de schakelaar en de muurplaat schoon. Pas op dat u geen doorweekte handdoek op de schakelaars gebruikt - we hebben hier tenslotte met elektriciteit te maken, mensen.
  3. Plinten -Die stukken hout waar de muur en de vloer samenkomen, pikken vaker stof op dan u denkt. Ook al kijken we niet elke dag naar onze plinten, we zouden ze toch moeten schoonmaken. Apartment Therapy heeft veel manieren om ze schoon te maken, maar een makkelijke methode die wij leuk vinden is om een schoonmaakdoekje te nemen en gewoon het stof en vuil eraf te vegen. Je krijgt de bovenkant van de plinten, en wij hebben de onderste rand bij de vloer bedekt met onze D-vormige Neato.
  4. Theeketel - Wanneer was de laatste keer dat u uw theeketel of elektrische waterketel grondig heeft schoongemaakt? Als je het ons vraagt, weten we het niet eens meer. En dat is niet erg. Beter nu dan nooit, toch? Begin met het combineren van 2 eetlepels zuiveringszout, 2 eetlepels citroensap en wat water in je waterkoker. Laat het 30 minuten koken, dan afkoelen en goed uitspoelen.
  5. Broodrooster - Onze broodroosters zorgen niet alleen voor een geroosterd stuk van ons favoriete brood, maar zorgen ook voor kruimelige verrassingen - letterlijk. Het is belangrijk om onze broodroosters te ontkruimelen om brandlucht en broodroosterbrand te voorkomen. Verwijder de kruimellade, schud de kruimels eraf en was voorzichtig met water en zeep. Laat het volledig aan de lucht drogen voordat u het terugplaatst in de broodrooster.

Nu we het toch over kruimels hebben. Die belanden vaak op de vloer. Dus terwijl u bezig bent eindelijk wat meer aandacht te besteden aan die verwaarloosde items in huis, laat de Neato het werk op de vloer doen. Een zorg minder voor u!

Kijk welke Neato het beste bij u past met onze robotaanbevelingstool.

Terug naar blog