Terug naar blog
Blog

Dads and Grads Must-Have

De maand juni vraagt om feest! Niet alleen verwelkomen we de komst van de zomer, maar ook het afstudeerseizoen en Vaderdag staan voor de deur. Als u op zoek bent naar het perfecte cadeau om uw pas afgestudeerden te feliciteren en vaders voor hun niet aflatende harde werk het hele jaar door, dan heeft Neato het perfecte cadeau-idee voor u. Ontdek de voordelen van onze robotstofzuigers en hoe ze het beste cadeau zijn dat je kunt geven.

  • Meer studeren, minder zorgen: Als je pas afgestudeerden weg van huis naar de universiteit gaan, is de kans groot dat ze in een studentenhuis of een appartement zullen wonen. Het is moeilijk om aan een nieuwe omgeving te wennen en tegelijkertijd een evenwichtige balans tussen studie en sociaal leven te bewaren. Met een Neato robot hoeven ze zich geen zorgen te maken over de keuze tussen schoonmaken of studeren voor een komend examen.
  • De ultieme party host: Handmatig stofzuigen is tijdrovend. Maak het leven van papa gemakkelijker en stel hem in staat om met gemak zomerfeestjes te organiseren. Met een simpele druk op de knop zorgt Neato voor de schoonmaak binnenshuis terwijl papa die extra tijd gebruikt om de grill aan te steken en zijn gasten te trakteren op een heerlijke maaltijd en een brandschoon huis.
  • Heetste nieuwe gadget om indruk te maken op vrienden: Wanneer iemand een glimp opvangt van de Neato D8, zullen ze niet in staat zijn om weg te kijken. Met een unieke D-vorm en een geborsteld indigo design dat past in elke esthetiek, zal de nieuwste robotstofzuiger op de markt zeker hoofden doen omdraaien. Met een krachtige zuigkracht en de mogelijkheid om tot 99% van het vuil en allergenen uit de hoeken van elke woning te filteren, is de robot een showstopper op zich.

Leun deze zomer achterover, ontspan, geniet van de zon en heb plezier. Of u nu voor vader gaat winkelen of voor een pas afgestudeerde, u kunt er zeker van zijn dat een Neato stofzuiger een cadeau is dat u nog jaren zult geven. Gedurende een beperkte tijd krijgt u $200 korting op de Neato D8 Intelligent Robot Vacuum door DADSNGRADS te gebruiken bij het afrekenen. Om te zien waarom het de beste keuze is voor schoon, bezoek onze link HIER voor meer informatie.

Terug naar blog