Terug naar blog
Blog

Donna Valji - Neatonische spot van de maand

Deze maandelijkse serie belicht een geweldig lid van het team hier bij Neato. We nemen even de tijd om de mensen achter de schermen, de robots en het bedrijf te leren kennen...Laten we kennismaken met onze NEATONIANS!

Donna Valji is onze Sales Operations en Marketing Specialist EMEA gevestigd in Londen. Zij bewijst al drie jaar haar harde werk en toewijding hier bij Neato. Donna staat in de voorhoede van het zorgen voor orde tijdens Neato's periode van bedrijfsgroei, terwijl ze een duurzame infrastructuur in stand houdt waarin Neato's verkoop kan groeien. Hier komen we wat meer te weten over wat Donna drijft...

________________________________________________________________________________________________

Wat is het belangrijkste dat je in de afgelopen vijf jaar hebt geleerd?

Ik denk dat ik door het leven veel dingen heb geleerd, en wat ik heb ontdekt is dat het leven draait om de goede en de slechte ervaringen. Het is belangrijk om altijd plezier te hebben in de goede en te leren van de slechte. Altijd volhouden en het slechte doorstaan, zodat je het goede volledig kunt ervaren en beleven.

Wat zijn je drie meest gebruikte woorden/zinnen?

Ik denk niet dat ik die heb... Ik probeer me niet aan woorden vast te houden.

Van welk aspect van uw functie geniet u het meest?

Ik hou van de mensen met wie ik werk, en van het product dat we hebben. Ik ben in de eerste plaats bij het bedrijf gekomen omdat ik zo van het product hield, en het zien groeien en ontwikkelen ervan is geweldig geweest. Het team is absoluut geweldig, ze zijn zo warm en gastvrij geweest vanaf het allereerste begin.

Welke boeken staan er naast je bed?

Ik heb geen boeken naast mijn bed, ik gebruik een iPad. Op dit moment lees ik Wild Swan, dat gaat over de Chinese geschiedenis en hoe drie generaties vrouwen de Eerste Wereldoorlog overleefden.

Wat heb je altijd al willen proberen en nooit gedaan?

Een paar dingen, ik zou ooit nog eens de wereld rond willen backpacken. Ik zou ook wel eens willen parachutespringen. Ik zou doodsbang zijn, maar dat is juist de bedoeling - het overwinnen van je angst, je zult terugkijken op de ervaring en ervan genieten.

Wat is je favoriete bezigheid in de prachtige stad Londen?

Ik vind het heerlijk om gewoon aan het water te zitten en met vrienden te eten en te drinken. Ik hou er ook van om naar het theater te gaan en nieuwe plaatsen te ontdekken met mijn vrienden. Over het algemeen, gewoon rondlopen en Londen ervaren.

Wat is je grootste angst?

Mijn grootste angst zou hoogtes moeten zijn (of slijmerige dingen!).

Als je iets zou kunnen leren, wat zou dat dan zijn?


Ik zou graag nieuwe talen leren, ik spreek al Hindi en ben onlangs naar Japan geweest en heb wat Japans geleerd, maar ik zou het graag vloeiend willen spreken. Ook in andere talen zoals Spaans en Italiaans.

Wat is de coolste (of belangrijkste) trend die je vandaag de dag ziet?


Ik zie AI als de belangrijkste trend van vandaag. Over 5-10 jaar zal dit een enorme impact hebben op het dagelijks leven van mensen, dus het is noodzakelijk dat we er nu gebruik van maken en het zo veel mogelijk ontwikkelen.
Andere gedachten

Ik hou van wandelen en ontdekken. Onlangs heb ik de drie pieken van Yorkshire in één dag gedaan. Ik ben ook geïnteresseerd in goede doelen, op een dag zou ik me graag aansluiten bij een groep artsen die naar het platteland en afgelegen plaatsen gaan om mensen te helpen.
Terug naar blog