Terug naar blog
Blog

Checklist voorjaarsschoonmaak: 4 tips voor schoonmaken met Neato

De dagen worden langer, de natuur ontwaakt, en de zonnestralen laten u genadeloos zien hoe uw vloeren er eigenlijk uitzien - een teken dat de grote voorjaarsschoonmaak eraan komt. Zelfs als je de regelmatige schoonmaak van je huis tot dan toe hebt verwaarloosd, hoef je niet meer te doen dan normaal. Dat komt omdat Neato geen seizoenen kent. Het helpt je je huis het hele jaar door schoon te houden. Je zult vanaf nu dol zijn op de voorjaarsschoonmaak!

We vertellen je hier welke tips je kunt gebruiken om je huis in tiptop conditie te krijgen:

  1. Maak een lijst van alle dingen die je moet schoonmaken. Orden deze lijst per gebied of zone in uw huis. Zo wordt het makkelijker om de taken te verdelen en zal schoonmaken helemaal niet meer als een karwei aanvoelen!
  2. Stuur je Neato op pad om je voorjaarsschoonmaak te beginnen. Als hij eenmaal aan de gang is, voel je je gemotiveerd om de rest van je huis minstens zo goed schoon te maken als de vloeren.
  3. Stel een schema in voor regelmatig stofzuigen in de MyNeato app. Je kunt de dagen en tijden instellen waarop je wilt dat je Neato schoonmaakt.
  4. Waarom plan je geen voorjaarsschoonmaak evenement met je vriend of partner? Teamwork laat de droom werken, toch? Als we samen zijn met onze geliefden, is het meestal nog makkelijker! ;)

Als je meer wilt weten over de verschillende modi en instellingen van je Neato robotstofzuiger, kunnen we je hier helpen.

Als je op zoek bent naar een slimme robotstofzuiger die het huis kan schoonmaken voor jou en je gezin, dan is onze Neato D10 iets voor jou.

Lees meer over hoe hij uw leven gemakkelijker kan maken:

Het komt erop neer dat schoonmaken iets is wat de meeste mensen niet graag doen. Daarom willen wij uw dagelijks leven gemakkelijker maken met de hulp van robots. Wij willen van uw lenteschoonmaak iets maken om naar uit te kijken dit jaar.

Terug naar blog