Terug naar blog
Blog

Geef je moeder deze Moederdag het cadeau van tijd (en netheid!)

De Neato D5 is de beste robotstofzuiger voor je moeder

De Neato D5 is de perfecte nieuwe gadget voor je moeder deze Moederdag. Slim, verbonden, efficiënt, deze robotstofzuiger zal uw hele huis een nauwkeurige en krachtige schoonmaakbeurt geven.

Maak die rommelige kinderjaren goed door je moeder een zorg minder te geven, wat betekent dat ze deze Moederdag tijd voor zichzelf kan nemen. Neato Botvac gebruikt niet alleen een laser om uw huis en vloeren te scannen en in kaart te brengen om voorwerpen te detecteren, maar stuurt u ook een kaart met het volledige bereik, zodat u precies kunt zien waar hij heeft schoongemaakt.

Het slanke D-vormige ontwerp maakt het mogelijk om in de hoeken en gaten te komen, en je tech-savvy moeder kan zelfs haar Botvac D5 Connected plannen om schoon te maken terwijl ze niet thuis is door gebruik te maken van de Neato app. Mama kan ontspannen in de wetenschap dat de vloeren brandschoon zullen zijn wanneer ze thuiskomt.

Neato robotstofzuiger uitverkoop detail

We geven je de kans om deze Moederdag een Neato D5 te kopen met $100 korting.

De Neato D5 geeft uw huis een efficiënte en krachtige schoonmaakbeurt. Deze robotstofzuiger is geweldig voor alle huizen, vooral voor gezinnen en mensen met huisdieren, en kan kruimels, vuil en stof efficiënt opzuigen.

Neato's kenmerkende D-vorm betekent dat de Neato D5 diep in hoeken en dicht bij muren kan komen, waar meer vuil en stof zich kan verbergen. Neato heeft ook een van de grootste borstels en vuilbakken op de markt, wat betekent dat onze robotstofzuiger meer vierkante meters kan bestrijken en meer vuil kan opzuigen dan andere robotstofzuigers.

Neato's exclusieve LaserSmart™ technologie zorgt ervoor dat de Neato D5 met precisie en zorg kan navigeren, wat ook betekent dat hij in het donker kan schoonmaken. Met de Neato app kunt u uw robotstofzuiger plannen om schoon te maken wanneer u dat wilt. Je kunt ook een overzicht van de schoonmaakgeschiedenis van je robotstofzuiger bekijken en een dekkingskaart bekijken van waar je Neato robot heeft schoongemaakt. Neato robotstofzuigers kunnen ook worden bediend met Amazon Alexa, Google Home, Neato Chatbot voor Facebook, of IFTTT.

Je vindt de Neato D5 bij Amazon, Best Buy, Walmart en Bed Bath & Beyond.

Terug naar blog