Terug naar blog
Blog

Jorgen Thynell - Neatonische spot van de maand

Deze maandelijkse serie belicht een geweldig lid van het team hier bij Neato. We nemen even de tijd om de mensen achter de schermen, de robots en het bedrijf te leren kennen...Laten we kennismaken met onze NEATONIANS!

Jorgen Thynell is een zesjarige Neatoniaan met een bewezen staat van dienst voor succes. Hij beheert de verkoop voor Noord- en Oost-Europa en zorgt ervoor dat de aanwezigheid van Neato niet alleen bekend is in deze markten, maar ook blijft uitbreiden en groeien. Jorgen's kennis van de industrie en sterke verkoopsinzicht hebben geholpen om zijn bedrijf in de afgelopen zes jaar voort te stuwen en volgens degenen die met hem werken, is hij nog maar net begonnen.

Jorgen mag dan wel een eenmansteam van Neato zijn op kantoor in Zweden, maar het Thynell-team thuis bestaat uit zijn vrouw en twee dochters van 12 en 13 jaar oud. Laten we eens wat meer over Jorgen te weten komen buiten Neato om.

Ze hebben me geleerd om niets als vanzelfsprekend te beschouwen en om eerlijk en geduldig te zijn.

- Over wat hij heeft geleerd door het hockeyteam van zijn dochter te coachen

Wat is het eerste concert dat je ooit hebt bijgewoond?

Depeche Mode in 1983. Ik was 14 jaar oud en ging met een paar van mijn vrienden. Ik herinner me dat er maar 1.500 mensen naar hen keken.

Als je de rest van je leven maar één biertje mocht drinken, wat zou dat dan zijn?

Staropramen, het is een Tsjechisch pilsener, en het is mijn favoriete bier. Perfect om te drinken op een warme zomerdag.

Wat is het laatste boek dat je gelezen hebt?

Masse: Naar de hel en weer terug door Marcus Birro en Mats Magnusson. Het is een verhaal over een Zweedse voetballer.

Als je de kans zou krijgen, wie zou je voor een dag willen zijn en waarom?

Ik zou graag... (grinnikt een beetje), ik zou graag Henrik Lundqvist willen zijn, keeper van de New York Rangers. Hij is de koning van Madison Square Garden. Iedereen schreeuwt altijd zijn naam, fans hebben hem zelfs de King genoemd. Hij is zo'n coole kerel.

Omdat ik niet wist wie Henrik was, heb ik een paar interviews en video's bekeken en ik denk dat we hem allemaal wel willen zijn!

Wat zijn een paar liedjes die op de soundtrack van je leven zouden spelen?

Let Me Entertain You van Robbie Williams, Beautiful Day van U2 en Alive van Pearl Jam.
Ik zou Henrik Lundqvist willen zijn, keeper van de New York Rangers. Hij is de koning van Madison Square Garden.

- Wie Jörgen zou willen zijn voor de dag

Wat is iets over jou dat we verrassend zouden vinden?


Ik ben de hoofdcoach van een meisjes floorhockeyteam - het is net hockey, maar je gebruikt geen schaatsen, maar loopschoenen, en het speelt zich binnen af. Momenteel coach ik het team van mijn jongste dochter, dat bestaat uit zeventien meisjes tussen 12 en 13 jaar oud. Coachen is een manier om mijn gedachten af te leiden van mijn werk en al het andere.

Wow, 17 tienermeisjes coachen?...dat lijkt me zowel uitdagend als lonend. Wat hebben de meiden je geleerd?


Ze hebben me geleerd om niets voor lief te nemen, en om eerlijk en geduldig te zijn.

Zou je liever een kleine olifant of een reuze hamster zijn?


Een reuze hamster. (.... Was je dronken toen je deze vragen aan het verzinnen was? (Een reuze hamster omdat ik niet klein wil zijn.

Maak deze zin af... "Ik ben het gelukkigst als..."


...ik lekker aan het eten ben met mijn vrienden.


Terug naar blog