Terug naar blog
Blog

Neato D4: een PCMag Editor's Choice

De Neato D4 werd bekroond met Editor's Choice door PCMag.com en is hun top keuze in de categorie van middelgrote robotstofzuigers.

Het PC Mag-team nam de Neato D4 op de proef, en hij slaagde met vlag en wimpel!

"Ik nam de D4 Connected mee voor een rondje in PC Labs, een ware hindernisbaan dankzij verwarde netsnoeropstellingen, flash drives en bureaustoelen in overvloed. Ondanks deze uitdagende omstandigheden, de D4 Connected behandeld zichzelf met aplomb ... Wat de behandeling van verschillende vloertypen, de loopvlakken hielp de D4 kruipen over tapijt, vinyl, en verhoogde randen met weinig moeite."

https://www.pcmag.com/review/363655/neato-botvac-d4-connected

Ze waren dol op de "top-of-the-line functies" van de D4 Connected, waaronder plattegronden, virtuele No-Go Lines en onze lasergeleide navigatie.

"Voor het extra geld krijg je met de D4 Connected schoonmaakkaarten, No-Go lijnen, een betere app en een constructie van hogere kwaliteit. U krijgt in principe dezelfde functies als bij duurdere robots zoals de iRobot Roomba 960 van 700 dollar. Dus als u op zoek bent naar de beste functies voor een middenklasse prijs, dan is de D4 Connected uw beste keuze en verdient deze onze keuze van de redactie."


https://www.pcmag.com/review/363655/neato-botvac-d4-connected


Lees de rest van de Neato D4 review op PCMag.com.


Terug naar blog