Terug naar blog
Blog

Neato's tips om de zomer te vieren

Als u het woord "zomer" hoort, wat komt er dan in u op? Misschien denkt u aan zonneschijn, dagen aan het strand, reizen en vakanties, en nog veel meer. Het is ook een tijd om feest te vieren met geliefden; de zomer heeft zelfs de bijnaam "trouwseizoen" gekregen omdat het de populairste tijd is geworden voor mensen om te trouwen.

Deze zomer kan het anders zijn in hoe we samenkomen. Hier zijn enkele manieren waarop we de zomerfeesten met familie en vrienden gaande houden, in levenden lijve of in gedachten.

  • Nieuwe tradities maken: Je hebt nu waarschijnlijk al telefoontjes met familie gehad of met vrienden op video gehangen. Misschien heb je zelfs wel een happy hour of een spelletjesavond of twee gehouden. Tegenwoordig is video nog dieper geworteld in ons dagelijks leven. Terwijl sommige mensen geplande bijeenkomsten zoals bruiloften hebben verschoven, hebben anderen video omarmd als het nieuwe normaal, waarbij ze hun vieringen aanpassen en creatief en ambachtelijk te werk gaan om het decor en de toon te helpen zetten. We bouwen aan nieuwe tradities die ons allemaal samenbrengen - zoek uit wat voor jou werkt.
  • Geschenken geven: Een traditie die blijft en ons helpt meer dan ooit verbonden te blijven, is het geven van geschenken. Van het delen van familierecepten en het brengen van traktaties naar buren en vrienden tot het schenken van huishoudelijke benodigdheden aan een geliefde, mensen houden de geest van vrijgevigheid levend en wel. Bruiloften, feestelijke gelegenheden en andere vieringen hebben zich moeten aanpassen, maar een attent cadeau is een bijzondere manier om te laten zien dat je om iemand geeft. Intelligente robotstofzuigers, zoals de Neato D7, zijn een geweldig cadeau of aanvulling op elk register, aangezien de netheid van het huishouden een topprioriteit blijft.
  • Grillen is het nieuwe bakken: Omdat we steeds meer tijd thuis doorbrengen, is bakken explosief in populariteit gestegen en daarmee ook het leren samen te bakken. Met het warme zomerweer en de nieuwe zomerproducten is het een goed moment om uw grillvaardigheden te verbeteren. Sterker nog, u kent vast wel een of twee zelfbenoemde "grillmeesters" die u graag wat trucjes willen leren. En voor de toegewijde bakker zijn er vele recepten om te bakken op de grill.
  • Nieuwe manieren vinden om contact te maken: Net als vele anderen bent u misschien op zoek naar verschillende manieren om in contact te blijven met de mensen in uw leven en om contact te maken met uzelf. Als u bereid bent om iets nieuws te proberen, is er geen tekort aan ideeën voor mensen met verschillende interesses en alle vaardigheidsniveaus. Van het leren van een nieuwe taal tot het nieuw leven inblazen van een passie uit het verleden, het sleutelwoord is "proberen". Wanneer u iets nieuws probeert of leert, ontdekt u misschien iets dat uw leven verrijkt. Denk aan iets wat je altijd al hebt willen proberen en kijk waar dat avontuur je brengt.

Deze zomer is verandering het nieuwe normaal. We hopen dat u inspiratie hebt gevonden voor geluk in die verandering - dat is een reden om te vieren!

Terug naar blog