Terug naar blog
Blog

Slimmer schoonmaken voor een slimmer huis

We hebben hard gewerkt om extra smart home-ondersteuning te bieden voor de Neato intelligente robotstofzuigers. Hoewel de D3-robotstofzuigers en nieuwere al integraties met Amazon, Chatbot on Messenger, Google Assistant, IFTTT en Wear OS by Google ondersteunden, hebben we de afgelopen maanden andere manieren toegevoegd om met je favoriete slimme apparaten samen te werken.

Hoewel we de bestaande integraties en de Neato app hebben ontworpen om zo gemakkelijk mogelijk voor je te werken; met geplande schoonmaakbeurten, de mogelijkheid om te beginnen met schoonmaken wanneer je het huis verlaat, en meer, weten we dat je soms een beetje meer controle en een stuk meer hulp nodig hebt. Daarom hebben we compatibiliteit met Siri-sneltoetsen en Apple HomePod toegevoegd en hebben we de integratie van Google Assistant met Google Direct Actions verbeterd.

Om Siri Shortcuts in te stellen, voeg je gewoon de Neato app toe als een actie en maak je een zin voor de snelkoppeling. Je kunt de snelkoppeling direct vanuit de snelkoppelingsapp uitvoeren, of door Siri te gebruiken op een iOS-apparaat, horloge of Homepod. Met Siri Shortcuts kun je Neato vertellen om het schoonmaken te starten of te pauzeren, te dokken of een zone schoon te maken.

De nieuwe integratie met Google Direct Actions maakt het besturen van je Neato met Google eenvoudiger. In plaats van te zeggen "Hé Google, vraag Neato om schoon te maken," kun je gewoon zeggen: "Hé Google, begin met schoonmaken." Verwacht je bezoek? Gebruik deze integratie om Google te vragen om de woonkamer schoon te maken, terwijl jij in de keuken staat te koken. De nieuwe integratie omvat ook zone schoonmaak, samen met eerdere commando's zoals start of pauzeer schoonmaak, dock/ga terug naar basis, en vind de stofzuiger.

Neato robots zijn ook compatibel met Amazon Alexa*. Je kunt de Neato skill vinden op het Smart Home Skills menu item in de Alexa companion app, of er naar zoeken in het Skills menu. Door je Neato robot te verbinden met Alexa kun je het schoonmaken starten en pauzeren, de stofzuiger vinden en het batterijniveau controleren.

Vergeet niet om je Neato app te updaten om de nieuwste commando's beschikbaar te krijgen. Bekijk onze ondersteuningspagina's voor meer informatie over het instellen van je verbindingen.

*Neato integratie met Amazon Alexa is beschikbaar in Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, het VK en de VS.

Terug naar blog