Terug naar blog
Blog

Lenteschoonmaak is net een stuk makkelijker geworden

$230 korting op de Neato D4 deze week

De lente is in volle gang, wat betekent dat de temperatuur stijgt, de bloemen bloeien en de voorjaarsschoonmaak begint! Geniet nog meer van dit seizoen door tijd buiten door te brengen met familie en vrienden, en maak u geen zorgen dat u een beetje vuil mee naar binnen neemt - met de Neato D4 bent u gedekt. Ontvang gedurende een beperkte tijd de Neato D4 voor slechts $299!

Of je nu helemaal enthousiast bent om een diepe duik te nemen in het schoonmaken van je huis of totaal verloren bent en niet weet waar te beginnen, Neato robotstofzuigers zijn er om het proces zo pijnloos mogelijk te maken. Een Neato verandert de manier waarop u schoonmaakt volledig. Deze 5 eenvoudige tips maken het schoonmaken van uw vloeren deze lente een stuk eenvoudiger en zorgen ervoor dat ze het hele jaar door schoon blijven.

Tip #1: Houd haren van huisdieren op afstand.

We houden van onze huisdieren - maar ze verharen, dragen allergenen in hun vacht en sporen vuil en afval van buiten op, vooral als het weer warmer wordt en buiten naar binnen komt! Met een extra grote borstel en een high-performance filter vangt de Neato D4 stof en allergenen die te klein zijn om te zien. Alle Neato robots zijn lasergeleid. Dat betekent dat ze onze gepatenteerde LaserSmart™ technologie gebruiken om je hele huis te scannen, in kaart te brengen en te navigeren, en niets dan schone lijnen achter te laten. Dus laat huisdieren huisdieren zijn.

Tip #2: Zorg ervoor dat elke hoek van uw huis wordt afgedekt.

Met een uniek D-vormig ontwerp en een grote hoofdborstel, vindt Neato stof, vuil en haren van huisdieren waar het zich verstopt - in de hoeken en langs de muren. Om er zeker van te zijn dat u alle hoeken hebt schoongemaakt, kunt u op de Neato app precies zien waar uw robot zijn werk heeft gedaan.

Tip #3: Ga mee met de seizoenswisselingen. Voer de schoonmaak op tijdens deze irritante maanden.

Nu de lente in volle bloei staat, komen allergenen voortdurend ons huis binnen. Plan regelmatige schoonmaakbeurten met uw Neato robotstofzuiger. Het krachtige filter vangt de kleinste huisstofmijt en allergenen op, zodat u elke dag een schoon huis binnenstapt zonder ook maar een vinger uit te hoeven steken.

Tip #4: Weet waar u wel en waar u niet moet gaan.

Wij vinden dat een goede robot zich moet aanpassen aan uw leven. Met virtuele No-Go lijnen laat u uw spullen waar ze zijn en vertelt u uw robot waar hij niet mag komen. Op die manier komt hij niet vast te zitten. Of het nu een rommelige kamer is of een plek voor dierenbakjes, gebruik gewoon de Neato app om die gebieden af te sluiten.

Tip #5: Geniet van uw ruimte.

Het is leuker om schoon te maken als je echt de tijd neemt en geniet van het eindresultaat. Leun achterover en ontspan terwijl u geniet van uw nieuwe zen'd out ruimte. Omarm dit gevoel - het zal je energie geven om de volgende keer weer schoon te maken. Geniet er ook van om uw Neato terug te zien reizen naar zijn basis voor zijn eigen post-schoonmaak ontspanning en oplading.

Neato Robot Stofzuiger Aanbieding Details

We geven u de kans om een Neato D4 te kopen voor slechts $299, net op tijd voor de Lenteschoonmaak!

Iedereen verdient deze intelligente robot, die geavanceerde functies van onze vlaggenschip robot brengt en ze beschikbaar maakt voor iedereen. Het begint met LaserSmart™ technologie. De robot gebruikt lasers om te navigeren en een gedetailleerde kaart van uw huis te maken, zodat uw robot elke centimeter bestrijkt. En dan is er nog het D-vormige ontwerp, dat in hoeken komt die ronde robots niet kunnen bereiken. En met de virtuele No-Go lijnen kunt u uw robot vertellen waar hij niet mag komen, zodat u nooit meer bang hoeft te zijn dat hij tegen een voerbak of een stapel speelgoed aanloopt. De Neato D4. Genoeg smart om rond te gaan.

Van 20 april 2019 (10 PM PST) tot 27 april 2019 (10 PM PST) kun je de Neato D4 kopen bij Best Buy voor slechts 299 dollar - $230 korting op de oorspronkelijke prijs.

Terug naar blog