Terug naar blog
Blog

Lenteschoonmaak tips van de experts

Het is weer die tijd van het jaar... Lenteschoonmaak! Bij Neato Robotics hebben we veel tijd besteed om u te helpen uw tapijten en vloeren schoon te houden - met een minimum aan gedoe en inspanning van uw kant. Voor de andere hoeken en gaten van je huis hebben we een aantal van de beste schoonmaakbloggers op het web bijeengebracht om een aantal van hun beste lenteschoonmaaktips met je te delen.

Maak mijn ruimte schoon

Zou je ooit 19 manieren bedenken om een pluizenroller te gebruiken? Melissa Maker wel! Ze begon Clean My Space in 2011 als een YouTube-kanaal en biedt sindsdien handige schoonmaakvideo's aan. Omdat Clean My Space op YouTube begon, bevat bijna elke post een video, wat handig kan zijn als je een nieuwe manier van schoonmaken ontdekt. Van het kiezen van de juiste stofzuiger tot seizoensgebonden schoonmaaktips, Clean My Space zal de manier waarop u uw huis schoonmaakt veranderen!

Melissa's Lenteschoonmaaktip: "Vergeet niet om ook zachte oppervlakken schoon te maken, zoals kussens, tapijten en vloerkleden, dekens, matrassen, bekleding en gordijnen. Deze verzamelen stof, allergenen, geurtjes, huisstofmijt, huidschilfers, en andere onfrisse stukjes en beetjes. Professionele stoomreinigers kunnen worden ingeschakeld om deze oppervlakken te behandelen, wat een grote verlichting biedt voor mensen met allergie en astma. Bepaalde items zoals tapijten, kussenslopen, dekbedden en gordijnen kunnen naar een stomerij gebracht worden en één keer per jaar gereinigd worden voor een goede maatregel. Dit helpt om het huis geur- en allergeenvrij te houden."

FACEBOOK | TWITTER

Schoon en Geurig
Jenn begon haar blog als een manier om een aantal van haar favoriete producten te laten zien, en ontdekte al snel dat ze hield van het delen van organisatie, schoonmaak, en DIY knutselproject ideeën! Clean and Scentsible heeft een huishoudelijke organisatie dieet plan: 31 dagen vol tips en trucs om je huis een opfrisbeurt te geven en een nieuw leven in te blazen. Bovendien biedt Jenn een heleboel geweldige ideeën voor vakantiedecoratie en recepten, samen met frisse en leuke manieren om elke dag speciaal te maken.

Jenn's Lenteschoonmaak Tip: "Lenteschoonmaak kan vaak overweldigend zijn, dus ga er altijd met een plan heen en houd je eraan! Wees realistisch over de tijd die je beschikbaar hebt en kies een ruimte om schoon te maken die je binnen dat tijdsbestek helemaal af kunt maken. Verzamel alle schoonmaakbenodigdheden voordat u begint, zodat u de kamer niet hoeft te verlaten en niet afgeleid kunt worden. Als je klaar bent om te beginnen met schoonmaken, werk dan in een systematisch patroon door de kamer - poets altijd van boven naar beneden en van de ene kant naar de andere kant om te voorkomen dat je dezelfde ruimte twee keer moet schoonmaken en om de schoonmaaktijd te verkorten."

FACEBOOK
| TWITTER

De geïnspireerde kamer

Melissa begon haar blog over organiseren en inrichten vanuit haar liefde voor design. Ze deelt unieke en prachtige manieren waarop ze haar eigen huis inricht, evenals haar vier dagelijkse routines om haar huis "schoon genoeg" te houden. Haar artikelen zijn makkelijk te volgen en mooi weergegeven, en maken zelfs de meest alledaagse taken interessant. Ze zal je zelfs inspireren om je huis schoon te krijgen in slechts vijf minuten!

Melissa's Lenteschoonmaak Tip: "De lente is een tijd om fris te beginnen. Baan je een weg door het huis door oppervlaktes op te ruimen en zet alleen terug waar je echt van houdt."

FACEBOOK
| TWITTER

Schone Mama

Becky, mama van drie kinderen, is een expert op het gebied van schoonmaken en huishouden. Ze wil de wereld georganiseerder maken en daarbij veel plezier hebben. Becky is een zelfverklaard liefhebber van routine en lijstjes en haar tips zijn te zien geweest op Oprah.com en Martha Stewart. Clean Mama is een schat aan informatie over schoonmaken en organiseren, en de kans is groot dat Becky uw lastigste schoonmaakproblemen al heeft aangepakt. Mis haar gratis afdrukbare checklists en grafieken niet, naast een Etsy shop vol met meer geweldige downloads.

Becky's voorjaarsschoonmaaktip: "Mijn favoriete voorjaarsschoonmaaktip is om een voorjaarsschoonmaakemmer of caddy samen te stellen speciaal voor de voorjaarsschoonmaak. Pak hem wanneer je een paar minuten of meer tijd hebt om schoon te maken. Houd je benodigdheden bij elkaar en in de aanslag en maak schoon in de lente wanneer het werkt! Enkele van mijn favoriete voorjaarsschoonmaakbenodigdheden zijn een uittrekbare stofdoek, microvezeldoeken, allesreiniger, afwasmiddel, ruitenreiniger, raamwisser, emmer, schrobborstels, een pluizenroller, vuilniszakken, en natuurlijk een caddy of emmer om de benodigdheden in op te bergen."

FACEBOOK
| TWITTER

Ik droom van schoon

Gemaakt door een vrouw en moeder die een hekel heeft aan schoonmaken, helpt I Dream of Clean je om het perfecte schoonmaakschema voor je leven te maken, en om alles in je huis georganiseerd, schoon, vereenvoudigd en productief te houden (zelfs je kinderen en hun spullen!). Naast de geweldige trucs over schoonmaken en opruimen, helpt I Dream of Clean u om ongebruikte minuten in uw dag te vinden om meer gedaan te krijgen, zodat u kunt stoppen met schoonmaken en weer van het leven kunt genieten.

De voorjaarsschoonmaaktip van Christine: "Maak een plan. Het zal je helpen gefocust te blijven en snel te werken. Je kunt mijn gratis aanpasbare sjabloon hier downloaden: Aanpasbare Checklist Lenteschoonmaak."

FACEBOOK
| TWITTER

Vreugdevol huishouden
Margo is een vrouw van 25 jaar en moeder van drie kinderen, en als zij het bij elkaar kan houden, kan jij het ook! Met geweldige tips voor het schoonmaken van elke vloer, elk oppervlak en elk apparaat in je huis, word je zeker geïnspireerd om te gaan schrobben. Ze heeft zelfs geweldige ideeën voor het schoonmaken met eenvoudige, alledaagse benodigdheden, zodat u geen tijd en geld hoeft te besteden aan het kopen van de nieuwste chemische producten in de winkel.

Marge's Lenteschoonmaak Tip: "Mijn favoriete manier om mijn huis op te frissen in het vroege voorjaar, voordat de pollen toeslaan, is om alle ramen een paar uur open te zetten en zoveel mogelijk van die heerlijke frisse lucht naar binnen te laten als ik kan. Waar ik woon hebben we strenge winters, en als het huis 's winters potdicht zit, krijg ik wat ik noem "huis-i-tosis": mijn huis wordt muf en benauwd. Dus bij het eerste teken van een warme zonnige dag, kun je me vinden als ik alle ramen openzet om de benauwdheid op te ruimen en de frisheid binnen te laten!"

FACEBOOK
| TWITTER

Lenteschoonmaak 365

Christine is een drukke moeder met een huis vol jongens en heeft Spring Cleaning 365 ontwikkeld om schoonmaken makkelijker te maken door lezers te motiveren om elke dag één ding meer schoon te maken. Door kleine taken op zich te nemen, inspireert Spring Cleaning 365 tot een lijst van dagelijkse gewoontes die het schoonmaken en organiseren van je huis tot een routine maken, en dus niet zozeer een karwei. Mis de dagelijkse taken niet, zodat je het gevoel hebt dat je iets bereikt hebt - ook al is het maar het schoonmaken van de vaatwasser of magnetron!

Voorjaarsschoonmaaktip van Christine: "Spring Clean het hele jaar door met ons op SpringCleaning365.com. Als je elke dag maar één ding extra doet, kan je huis het hele jaar het gevoel hebben dat het 'voorjaarsschoonmaak' is geweest."

FACEBOOK
| TWITTER

Een sloddervos maakt schoon

Christine is een drukke moeder met een huis vol jongens en heeft Spring Cleaning 365 ontwikkeld om schoonmaken makkelijker te maken door lezers te motiveren om elke dag één ding extra schoon te maken. Door kleine taken op zich te nemen, inspireert Spring Cleaning 365 tot een lijst van dagelijkse gewoontes die van schoonmaken en het organiseren van je huis een routine maken, en dus niet zozeer een karwei. Mis de dagelijkse taken niet, zodat je het gevoel hebt dat je iets bereikt hebt - ook al is het maar het schoonmaken van de vaatwasser of magnetron!

Voorjaarsschoonmaaktip van Christine: "Spring Clean het hele jaar door met ons op SpringCleaning365.com. Als je elke dag maar één ding extra doet, kan je huis het hele jaar het gevoel hebben dat het 'voorjaarsschoonmaak' is geweest."

FACEBOOK
| TWITTER

Een sloddervos maakt schoon

A Slob Comes Clean, een moeder met een zelfverklaard sloddervossenbrein, is een grappig en hartverwarmend verslag van hoe echte gezinnen elke dag omgaan met rommel. Naast geweldige schoonmaaktips vind je methodes die werken voor "een echte sloddervos" en gratis afdrukbare checklists om alles in de hand te houden. En als je verdrinkt in de rommel en niet weet waar je moet beginnen, is A Slob Comes Clean een blog met de zekerheid dat je niet alleen staat in je zoektocht naar een schoner en eenvoudiger huis en leven!

Dana's Lenteschoonmaak Tip: "Neem een foto, zet een timer op vijf minuten en werk aan een klein, zichtbaar deel van je huis. Als de timer afloopt, maak je nog een foto. Je zult versteld staan van het zichtbare verschil dat vijf minuten kunnen maken, en je zult aangemoedigd worden om door te gaan met je ontruimingsinspanningen!"

FACEBOOK


Bekijk de rest van deze geweldige blogs voor meer inspirerende tips om je huis schoon en georganiseerd te krijgen deze lente!

Echt Simpel

Deze goed georganiseerde site is precies zoals de naam al zegt - heel simpel. Eenvoud betekent echter niet saai, en ze bieden unieke manieren om je huis schoon en georganiseerd te houden. Grote afbeeldingen en eenvoudige checklists maken schoonmaken snel en leuk. Van het kiezen van de beste wasmiddelen tot de beste techniek om houten vloeren te onderhouden, Real Simple biedt een top-notch bibliotheek van artikelen en berichten over bijna elk schoonmaak onderwerp.

FACEBOOK
 | TWITTER

Goede Huishoudkunde

Al meer dan 100 jaar is Good Housekeeping de gouden standaard om uw huis schoon, georganiseerd en functioneel voor het leven te houden. Met gemakkelijk te navigeren secties en artikelen voor bijna elk schoonmaak raadsel dat je kunt bedenken - zelfs nieuwe manieren om tandpasta te gebruiken - zal deze site je huis schoon houden en je meer tijd geven om te doen wat je wilt.

FACEBOOK
| TWITTER

Goed leven met minder geld

Voor huishoudens met een budget, of voor degenen die gewoon hun uitgaven in de hand willen houden, is Living Well, Spending Less van Ruth Soukop de schat aan tips waarnaar u op zoek bent. Zonder in te leveren op kwaliteit en zelfs af en toe wat luxe, biedt deze blog geweldige manieren om schoon te maken, te ontstoppen en te organiseren, terwijl je er tegelijkertijd voor zorgt dat je huis er geweldig uitziet. Wilt u uw huis ziektebestendig maken of tips over hoe u elke dag meer gedaan kunt krijgen? Living Well, Spending Less heeft het allemaal.

FACEBOOK
| TWITTER

One Good Thing door Jillee

Een mooie en moderne blog, One Good Thing by Jillee is geboren uit Jillee's reis naar een verslavingsvrij leven. Jillee staat vol met geweldige recepten voor zelfgemaakte schoonmaakprojecten en eenvoudige manieren om de stress van het schoonmaken, organiseren en leven weg te nemen. Ze biedt oplossingen om absoluut elk deel van je huis schoon te maken. Je vindt er zelfs 25+ manieren om citroenschillen te gebruiken!

FACEBOOK
| TWITTER

Organiseren leuk gemaakt

Ja, organiseren kan leuk zijn, en Becky, een 20 jaar ervaren pianolerares en etikettenmaakster, heeft een heleboel leuke ideeën om in je eigen huis toe te passen. Van waar te beginnen met opruimen tot waar te kijken als je professionele hulp wilt, Organizing Made Fun biedt tips en trucs om je huis te bevrijden van rommel en desorganisatie. Het kan je zelfs helpen de belangrijkste oorzaken van rommel te identificeren om je te helpen voorgoed georganiseerd te blijven.

FACEBOOK
 | TWITTER

Een kom vol citroenen

Met een prachtige site en gebruiksvriendelijke secties, is A Bowl Full of Lemons een gemeenschap van mensen die samenwerken om het leven gemakkelijker te maken, opgericht door Toni Hammersly. Een eenvoudige Begin Hier sectie helpt u op de juiste voet te beginnen, en leidt u naar de middelen die u zoekt, snel. Met een Home Organization Facebook-groep met meer dan 30.000 leden en een blog vol inspirerende tips om je huis, familie en leven georganiseerd te houden, is A Bowl Full of Lemons een verademing.

FACEBOOK
| TWITTER

Vraag het Anna Moseley

Er zit een team achter het merk Ask Anna, en het zijn vrouwen met een missie om het leven schoner, georganiseerder en over het algemeen beter te maken! Je kunt je moeilijkste schoonmaakvragen stellen en tonnen artikelen doorzoeken over schoonmaken en organiseren van zowat alles. Met eenvoudige navigatie tabs om je te helpen vinden wat je zoekt, Ask Anna heeft ook een robuuste groene schoonmaak sectie, voor degenen die op zoek zijn naar meer natuurlijke manieren om je huis schoon en chemie-vrij te houden.

FACEBOOK
| TWITTER

Thuis-Ec 101

Home-Ec 101 is opgericht door voormalig professioneel chef-kok Heather Solos en streeft ernaar echte vaardigheden aan te leren die het dagelijks leven ten goede kunnen komen. In een notendop, het is gewoon logisch. Een uitgebreide bibliotheek met artikelen over schoonmaak- en wastips zorgt ervoor dat je elk huishoudelijk probleem aan kunt pakken. Met recepten en een handige fix-it sectie, heeft Home-Ec 101 alles wat je nodig hebt om een rockstar in je eigen huis te worden.

TWITTER


Een zuinige Mrs.

Als levenslange koopjesjager creëert A Thrifty Mrs. een prachtige online ruimte om de beste koopjes te vinden voor bijna alles. De blog, die in het Verenigd Koninkrijk woont, heeft een frisse kijk op wat het betekent om zuinig te zijn en een leven en een huis schoon en georganiseerd te houden. Van hoe je je handdoeken pluizig houdt tot vijf manieren om droogtrommeldoekjes te hergebruiken, A Thrifty Mrs. houdt je scherp en houdt de dollars in je zak!

TWITTER


De moeder schrijft

Prerna begon The Mom Writes na de geboorte van haar dochter, en uit de wens om thuis te blijven bij haar. Nu is ze een fulltime blogger en social media goeroe. Ze biedt een overvloed aan schoonmaak- en organisatietips voor drukke mensen die alles willen hebben - op het werk en thuis. The Mom Writes heeft een uitgebreide collectie van berichten over schoonmaken en organisatorische onderwerpen, waaronder eco-vriendelijke oplossingen, en heeft zelfs creatieve manieren om uw kinderen mee te laten helpen!

FACEBOOK


Terug naar blog