Terug naar blog
Blog

De voordelen van een robotstofzuiger

Stel je voor dat je elke dag thuiskomt van je werk en een brandschone vloer ziet zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Met een robotstofzuiger kunt u die fantasie nu werkelijkheid laten worden. De voordelen zijn eindeloos, en hier zijn onze top vijf redenen waarom het de moeite waard is om vandaag nog in een robot te investeren.

  1. Tijdsbesparing: een dag is nooit lang genoeg, dus moet u die niet doorbrengen met het rondsjouwen van een stofzuiger. Een robotstofzuiger bevrijdt u van deze vervelende taak en geeft u tijd terug die u kunt gebruiken voor meer zinvolle dingen.
  2. Vermindering van allergenen: Allergieën kunnen uw kwaliteit van leven sterk beïnvloeden. Als u regelmatig een robotstofzuiger gebruikt, zal de hoeveelheid allergenen in uw huis aanzienlijk afnemen en zullen allergieën op afstand worden gehouden. Voor wie bijzonder gevoelig is voor allergenen, is de Neato D10 de perfecte oplossing. Hij is uitgerust met een HEPA-filter dat tot 99,97% van de allergenen en fijne stofdeeltjes tot 0,3 micron opvangt. Vrij ademen gegarandeerd!
  3. Persoonlijke huishoudster: een goede robotstofzuiger is als een persoonlijke huishoudster, alleen kost hij niet zo veel. Stel in op welke dagen en tijdstippen u wilt dat uw robot schoonmaakt, waar u wilt dat hij schoonmaakt en waar niet, en hoe grondig u wilt dat hij schoonmaakt. Nu kunt u achterover leunen en ontspannen terwijl uw huishoudrobot het vuile werk opknapt.
  4. Verwijdert haren van huisdieren van elk oppervlak: voor dieren met haar of vacht is verharen een natuurlijk proces. Als u samenleeft met harige vrienden, moet u vaker stofzuigen om de verspreiding en ophoping van haar te voorkomen. Met een robotstofzuiger kunt u bijzonder snel en gemakkelijk zo vaak stofzuigen als nodig is.
  5. Maak moeilijk bereikbare plaatsen schoon: Als u niet regelmatig onder het bed en de bank stofzuigt, kunnen stof, haren en voedselkruimels zich daar hebben opgehoopt. Gelukkig zijn robotstofzuigers slank genoeg om onder de meeste meubels en zelfs onder het aanrecht te passen. Als u nog een stap verder wilt gaan, kunt u met de D-vormige robots van Neato ook dicht bij randen en diep in hoeken stofzuigen voor ultieme netheid.

Dankzij de hulp van robotstofzuigers is schoonmaken nog nooit zo eenvoudig geweest. Als u niet zeker weet welke robot voor u geschikt is, hebben we een kleine quiz gemaakt om u te helpen beslissen. Maar één ding is duidelijk - hoe groot de puinhoop ook is, Neato heeft uw vloeren onder controle.

Terug naar blog