Terug naar blog
Blog

Het D-vorm voordeel

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u in een nieuwe robotstofzuiger voor uw huis investeert. Een cruciale beslissende factor is de vorm. Robotstofzuigers zijn over het algemeen ontworpen in een van de twee vormen: D-vorm, waarmee Neato pionierde, en rond. De vorm van de robotstofzuiger bepaalt hoe goed hij reinigt en navigeert op moeilijk bereikbare plaatsen in uw huis. Ontdek de veelvoorkomende voordelen van robotstofzuigers met een D-vorm en hoe dit ontwerp zorgt voor de meest efficiënte reiniging.

  • Bredere borstel, betere dekking: Met een hoofdborstel die bijna twee keer zo groot is als die op standaard ronde robotstofzuigers, reinigt Neato effectiever in een kortere periode dan zijn ronde tegenhangers. Grondig getest in interne laboratoria, is bewezen dat onze D-vormige robots tot 70% meer dekking bieden op basis van de tijd dat ze werken.
  • Komt in elk hoekje en gaatje: Ronde robots zijn niet effectief bij het schoonmaken van hoeken, en hoeken zijn waar stofhazen zich graag verstoppen. In tegenstelling tot ronde robots, stelt de D-vorm van Neato ons in staat om de hoofdborstel aan de voorkant van de robot te plaatsen. Deze positionering zorgt ervoor dat we dichter bij de randen, dieper in de hoeken en langs de muren kunnen komen.
  • Aantrekkelijke esthetiek: De algemene functionaliteit van uw robot is belangrijk, maar dit betekent niet dat de esthetiek in het gedrang mag komen. Neato's slanke en unieke D-vorm onderscheidt zich van concurrenten. U zult het niet erg vinden om onze robot in de huiskamer te laten staan zodat iedereen hem kan zien.

Neato introduceerde het D-vormig ontwerp meer dan vijftien jaar geleden in de robotstofzuigerindustrie. Vandaag de dag komen we nog steeds waar ronde robots niet kunnen komen, door alles op te pikken wat ze hebben achtergelaten. Haal het meeste uit uw schoonmaakervaring en bekijk al onze beschikbare robotstofzuigers HIER. Zie wat ons superieur maakt aan ronde robots en waarom Neato de Ultieme Schoonmaakmachine is.

Terug naar blog