Back to Press Center

Persberichten

Neato kondigt Neato D10 en D9 wereldwijde retailbeschikbaarheid aan

Neato's D10 en D9 intelligente robotstofzuigers leveren toonaangevende functies voor grote woningen, net op tijd voor de feestdagen

SAN JOSE, CA, 19 oktober, 2021 - Neato Robotics, een toonaangevende leverancier van intelligente robotstofzuigers voor in huis, kondigde vandaag de wereldwijde retailbeschikbaarheid aan van het tweede en derde model uit zijn premium D-serie line-up, Ultimate Cleaning Machine - de Neato D10 en D9. De D10 en D9 zijn speciaal ontworpen om respectievelijk middelgrote en grote huizen schoon te maken, en voegen zich bij Neato's eerder uitgebrachte D8, die is ontworpen om schoon te maken in kleinere ruimtes.

"De nieuwe Neato D10, D9 en D8 zijn ontworpen met onze klanten in gedachten en zijn de meest robuuste, intelligente en veilige robots die Neato ooit heeft gemaakt. We hebben dit bereikt door een zorgvuldige en grondige audit van zowel hardware als software, inclusief het opdoen van inspiratie uit technologieën en best-practices van andere industrieën. Het nieuwe platform waarop de robotstofzuigers zijn gebouwd, vormt het pad voor toekomstige Neato-modellen. We zijn marktleider op belangrijke punten, waaronder de stofopname op harde oppervlakken van alle drie de modellen, de langste looptijd van 300 minuten van de D10 en de filtratie van de D10 met de introductie van het eerste echte HEPA-filter aan boord," aldus Thomas Nedder, CEO van Neato.

De Neato D10, D9 en D8, die net op tijd voor de feestdagen beschikbaar zijn, hebben het kenmerkende D-vormige ontwerp van het merk en de grondige stofopname, waardoor ze in hoeken kunnen komen zoals geen enkele ronde robot dat kan. Enkele van de nieuwste en meest opmerkelijke functies van de Neato D9 en D10 zijn een Helix Multi-Surface Hoofdborstel die 50% stiller is op harde oppervlakken, de introductie van zone reiniging, een unieke max stofzuig modus voor de D10, en meer.

"Neato is toegewijd aan het bieden van verbazingwekkende klantervaringen door boven en verder te gaan om verwachtingen te overtreffen door te anticiperen op wat klanten nu nodig hebben en wat ze later nodig kunnen hebben, inclusief best-in-class productontwerp, innovatie, ervaring, privacy en veiligheid. Ons recent marktonderzoek toont aan dat klanten meer belang hechten aan reinigingsefficiëntie en geluidsprofiel dan aan filters en runtimes. Daarom hebben we de nieuwste intelligente robotstofzuigers ontworpen met een superieure stofopname en een stiller reinigingsgeluid, met name op harde oppervlakken", zegt Neato VP Marketing en Ecommerce, Howard Leyda.

Alle drie de robots zijn uitgerust met LaserSmart-technologie en maken gebruik van dezelfde soort LiDAR-technologie die in veel autonome auto's wordt gebruikt om SLAM-navigatie (Simultaneous Location And Mapping) te ondersteunen. In tegenstelling tot robotstofzuigers met camera's die beelden van gebruikers en hun omgeving vastleggen, stelt de LiDAR-technologie van Neato de robot in staat om zijn omgeving te scannen met behulp van lasers en schoon te maken bij weinig licht tot donkere omstandigheden, inclusief 's nachts en onder meubels, en dit alles zonder de privacy en veiligheid van de gebruiker in gevaar te brengen. Neato biedt ook encryptie van wereldklasse om de karteringscoördinaten zowel aan boord van de producten als in de cloud op te slaan en deelt of verkoopt geen gebruikersgegevens.

Neato D10: Ontworpen voor grote woningen met ultra-prestaties voor de ultieme schoonmaak

-300 minuten werktijd tot 2700 vierkante meter tussen twee oplaadbeurten
-Automatisch opladen en hervatten zorgt ervoor dat de D10 zichzelf net genoeg oplaadt om een klus af te maken
-60% meer stofopname dan D3 en D5
-50% stillere Helix-borstel voor meerdere oppervlakken op harde oppervlakken
-Het echte HEPA-filter vangt tot 99,97% van de allergenen op, tot 0,3 micron, om ademhalingsproblemen zoals astma en allergieën te helpen verminderen, met een gemakkelijk te reinigen gaasoppervlak
-Max Boost-modus brengt de zuigkracht op maximaal prestatieniveau voor een effectievere reiniging van haren en stof van huisdieren
-Nieuwe MyNeato app vereenvoudigt de installatie, verbetert het creëren van virtuele zones, no-go-zones, het plannen van schoonmaakroutines, on-robot meldingen en het beheren van meerdere vloerplannen.
-Zilverkleurig; gepolijste geborstelde metallic afwerking
-Alle andere functies van D8 en D9

Neato D9: Flexibel en aanpasbaar voor een compromisloze schoonmaak in middelgrote woningen

-200 minuten schoonmaaktijd tot 1600 vierkante meter tussen twee oplaadbeurten
-Automatisch opladen en hervatten zorgen ervoor dat de D9 zichzelf net genoeg oplaadt om een klus af te maken
-40% meer stofopname dan D3 en D5
-50% stillere Helix-borstel voor meerdere oppervlakken op harde oppervlakken
-Ultra-prestatie filter met gaas vangt tot 99,5% van allergenen tot 10 micron op met een gemakkelijk te reinigen gaasoppervlak
-Nieuwe MyNeato app vereenvoudigt de installatie, verbetert het creëren van virtuele zones, no-go-zones, het plannen van schoonmaakroutines, on-robot meldingen en het beheren van meerdere vloerplannen.
-Zwarte kleur; geborstelde metallic afwerking
Alle functies van de D8

Neato D8: Geoptimaliseerd voor kleinere indelingen en voor onderweg

-100 minuten werktijd tot 750 sq/ft zonder te stoppen om op te laden
-Automatisch opladen en hervatten zodat de stofzuiger verder kan gaan waar hij gebleven was wanneer hij klaar is met een klus
-20% meer stofopname dan D3 en D5
-Hoogwaardig filter en dubbele zuigstand vangen tot 99,1% van stof, vuil en huidschilfers op
-De hoofdborstel is een spiraalvormige Combo die tot 70% breder is dan ronde robotstofzuigers op de markt
markt en de 0,7-liter vuilcontainer is de grootste in de industrie qua capaciteit.

-Verbeterde setup en My Neato app ervaring voor het plannen van schoonmaakroutines en het creëren van No-Go zones
-Nieuwe MyNeato app en verbeterde on-robot meldingen
-Kenmerkende Neato-kwaliteit met toonaangevende D-Shape- en LaserSmart-technologie
-Kleur indigo blauw; geborstelde metallic afwerking

Prijzen en beschikbaarheid

In Noord-Amerika zijn de Neato D10 ($799), D9 ($699) en D8 ($599) intelligente robotstofzuigers nu in de winkel en online te koop bij Amazon, Bed Bath & Beyond, Best Buy, Lowes en Neatorobotics.com.

Over Neato


Neato Robotics ontwerpt intelligente robots voor in huis om het leven van mensen te verbeteren en echte problemen op te lossen. Neato zet zich in voor het creëren van een echt persoonlijke schoonmaakervaring en zorgt ervoor dat robots evolueren en zich aanpassen aan de consument. Neato zorgt voor innovatie met intelligente LaserSmartTM LIDAR-gebaseerde navigatie, mapping, smart home connectiviteit en superieure schoonmaaktechnologieën. Ga voor meer informatie naar www.neatorobotics.com en bezoek Neato Robotics op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

Contacten

David Vespremi
Hoofd communicatie, Neato
press@neatorobotics.com

Rattana Kim
Senior Account Executive, Zeno Groep
Rattana.Kim@zenogroup.com