Meerdere zones selecteren

Selecteer op de app de zones die u wilt reinigen, in de volgorde waarin u wilt reinigen. Druk vervolgens op "start" om meerdere zones schoon te maken.

The D-shape advantage

Maak routines voor zone schoonmaak

Plan een routine op uw app en selecteer tot 16 zones in een enkele run. Houd je huis schoner door routinematige schoonmaakbeurten met meerdere zones te plannen.

The D-shape advantage

Robot volgt uw orders

Bij reinigen in meerdere zones reinigt de robot de zones in de volgorde die u hebt opgegeven. Als u bijvoorbeeld eerst de keuken en dan de gang selecteert, zal de robot dezelfde schoonmaakvolgorde aanhouden en eerst de keuken schoonmaken.

The D-shape advantage

Hoe te beginnen

1. Een schoonmaakzone creëren

1. Tik vanaf het beginscherm op het potloodsymbool in de rechterbovenhoek.

2. Kies Zone toevoegen". Het informatieblad voor de zone verschijnt onder aan het scherm. Selecteer "Ja" op de vraag "Moet de robot in deze zone schoonmaken?"

3. Label uw zone met de door u gekozen naam of met een van de voorgedefinieerde kamernamen.

4. Selecteer tot slot de reinigingsmodus: Eco of Turbo (of Max alleen voor Neato D10)

5. Trek het detailblad naar beneden en sleep een zonerechthoek naar het gewenste gebied op de kaart. U kunt de grootte van de zone aanpassen door de rechthoek te vergroten of te verkleinen

6. Herhaal de stappen 2-5 om extra Schoonmaakzones te creëren

7. Tik op < in de linkerbovenhoek van uw scherm om de Schoonmaakzone automatisch op te slaan".

2. Multi-Zone Reiniging starten

1. Vanaf het beginscherm zou u een kaart moeten zien met meer dan één zone aangemaakt in de bovenste helft van het scherm. (Opmerking: Als u dat nog niet gedaan heeft, voer dan de stappen hierboven uit om "Schoonmaakzone creëren")

2. Tik op de zones (2 of meer) die u wilt schoonmaken.

3. Omdat Neato robots kunnen schoonmaken in de volgorde die u opgeeft, moet u ervoor zorgen dat u de zones aantikt in de volgorde waarin u wilt dat Neato schoonmaakt. Als u bijvoorbeeld eerst de zone Keuken selecteert, gevolgd door de zone Familiekamer, zal uw robot eerst de Keuken schoonmaken.

4. Nadat je alle zones hebt gekozen die je wilt schoonmaken, kijk je op het onderste blad voor een overzicht van het totaal aantal zones en de gebiedsgrootte die je hebt gekozen.

5. Tik op de toets Starten" om te beginnen met schoonmaken in meerdere zones.

3. Een Multi-Zone Routine/Schema instellen

1. Selecteer vanaf het beginscherm het menu Routines in de onderste menubalk (eerste pictogram links van het beginscherm)

2. Tik op de + knop rechtsonder

3. Kies een tijdstip op de dag en de dag(en) van de week waarop u wilt dat uw robot begint met schoonmaken

4. Schakel de knop Gehele plattegrond schoonmaken" uit. U ziet uw plattegrond hieronder verschijnen

5. Tik op de zones (2 of meer) die u wilt schoonmaken.

6. Omdat de Neato robots kunnen schoonmaken in de volgorde die u opgeeft, moet u ervoor zorgen dat u de zones aantikt in de volgorde waarin u wilt dat de robot schoonmaakt. Als u bijvoorbeeld eerst de zone Keuken selecteert en daarna de zone Familiekamer, zal uw robot eerst de Keuken schoonmaken.

7. Nadat u alle zones hebt gekozen die u wilt schoonmaken, tikt u op "Opslaan" rechtsonderaan.