Terug naar blog
Blog

Een nieuwe manier om met uw robot te praten

Vanaf 16 december is er een geheel nieuwe manier om je Neato robot verbale commando's te geven! Dankzij de globaliseringsfuncties van Google Assistant voor spraakopdrachten, ondersteunt deze integratie meerdere talen. Dankzij de globaliseringsfuncties van Google voor spraakopdrachten ondersteunt deze integratie meerdere talen. Voor meer details over taalondersteuning, bezoek onze Neato met Google Assistant en Google Home Samenvatting FAQ.

Wat betekent dat voor jou?

Voorheen zorgde de spraakopdracht "Hé Google, vraag Neato om schoon te maken" ervoor dat je robot begon te stofzuigen. Google Assistent weet dat je Neato het stofzuigen doet, dus nu hoef je alleen maar te zeggen: "Hé Google, begin met stofzuigen." Als je de Neato D7-robotstofzuiger hebt, kun je zelfs specifieke zones schoonmaken met de Google Assistent. Wil je de keuken schoonmaken? Zeg gewoon: "Hé Google, maak de keuken schoon."

Nog wat voorbeelden van de oude en nieuwe commando's:

  • "Hey Google, Vraag Neato om te beginnen met schoonmaken" is nu "Hey Google, begin met schoonmaken"
  • "Hé Google, vraag Neato om te stoppen met schoonmaken" is nu "Hé Google, stop met schoonmaken"
  • Een gloednieuw commando is "Hey Google, maak de kamernaam schoon".

Als je onze oude integratie al gebruikt, maak dan de koppeling los en koppel je Neato-account opnieuw met Google Assistant om aan de slag te gaan. Aanvullende informatie om dat te doen vind je hier.

We raden je aan om je account zo snel mogelijk bij te werken. De oude versie zal binnen de komende 30 dagen worden stopgezet.

Voor aanvullende informatie over de nieuwe Direct Action. Bezoek onze Neato met Google Assistent en Google Home Samenvatting FAQ voor een volledige lijst van commando's en meer details.

We werken er altijd hard aan om uw robot beter voor u te laten werken, en we danken u dat u deel uitmaakt van de Neato-familie!

Terug naar blog