Terug naar blog
Blog

Neato Robotics benoemt Thomas Nedder tot Chief Executive Officer

NEWARK, Calif., 17 sept. 2019 - Neato Robotics kondigt vandaag aan dat het Thomas Nedder heeft aangesteld als wereldwijde Chief Executive Officer. Nedder brengt meer dan 25 jaar ervaring met zich mee in op technologie gebaseerde internationale bedrijven met een omzet van meerdere miljoenen dollars, waarbij hij meest recentelijk aan het hoofd stond van Sony Electronics, Duitsland. Met een solide geschiedenis in het realiseren van agressieve groeidoelstellingen in zeer concurrerende markten, zal Nedder zijn leiderschaps-, verkoop- en marketingachtergrond gebruiken om de Neato-producten te blijven promoten in een snel groeiende verticale markt.

Thomas Nedder Neato CEO
"De verwachte groei van robotstofzuigers is ongelooflijk opwindend en biedt unieke verkoop- en marketingmogelijkheden, vooral in Europa en de VS," aldus Nedder. "Ik ben gepassioneerd over het vooruitstuwen van merken om ze marktleider te maken en ik geloof dat Neato de juiste ingrediënten heeft - innovatieve technologie, consumentgedreven productontwikkeling en een loyale klantenbasis - om te profiteren van de verwachte groei van de industrie in de komende vijf jaar."

"Thomas heeft een carrière opgebouwd in het verbinden van best in class tech producten met een massaconsumenten publiek," zegt Thomas Rodemann, Managing Partner, Vorwerk International en Chairman of the Board, Neato Robotics. "Zijn wereldwijde expertise in consumentenelektronica geeft hem een gespecialiseerd vermogen om marktaandeel te winnen, verkoopdoelstellingen te overtreffen en een geliefd merk te creëren in de Noord-Amerikaanse en Europese markten. Zijn technische achtergrond en vele jaren in de componentenbusiness zijn perfect om de ontwikkeling bij Neato te leiden en toonaangevende nieuwe producten te creëren. We zijn verheugd dat hij leiding zal geven aan de toekomst van Neato."

Voor zijn aanstelling bij Sony was Nedder General Manager van NEC Deutschland, waar hij met succes NEC op de kaart zette als het toonaangevende merk in Europa voor multimedia- en beeldschermoplossingen, de activiteiten en inkomsten voor computeropslagproducten aanzienlijk ontwikkelde, toezicht hield op de internationale verkoop, kanaalmarketing en distributie, en de Europese MNE- en EOM-activiteiten opzette. Daarnaast was Nedder directeur internationale verkoop bij Edding, vice-president verkoop en marketing bij Proxima en distributiemanager bij SHARP Micro-Electronics.

Over Neato

Neato Robotics ontwerpt intelligente robots voor in huis om het leven van mensen te verbeteren en echte problemen op te lossen. Neato is toegewijd aan het verbeteren en toevoegen van functies om ervoor te zorgen dat robots evolueren en zich aanpassen aan de consument, waardoor een echt gepersonaliseerde schoonmaakervaring ontstaat. Neato drijft innovatie aan met intelligente lasernavigatie, mapping, smart home connectiviteit en superieure schoonmaaktechnologieën. Ga voor meer informatie naar www.neatorobotics.com. Volg Neato Robotics op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.
Terug naar blog